QQ登录

只需一步,快速开始

雪儿喜欢的英文歌——此情可待

Oceans apart day after day
天海相隔,日复一日
And I slowly go insane
我日见焦灼
I hear your voice on the line
话筒传来你的声音
But it doesn’t stop the pain
但却止不了我心中的痛
If I see you next to never
如果你我难以相间
How can we say forever
又如何谈得上永远
Wherever you go
无论你去到何方
Whatever you do
无论你在做何事
I will be right here waiting here waiting for you
我都将在这里等你
Whatever it takes or how my heart breaks
无论要付出什么或者我的心怎样破碎
I will be right here waiting for you
我都将在这里等你
I took for granted, all the times That I thought would last somehow
我总是想当然的认为我们终究可以持续下去
I hear the laughter, I taste the tears But I can’t get near you now
我听到嘲笑,我尝到苦涩的泪,但我无法靠近你
Oh, can’t you see it baby You’ve got me in crazy
哦,亲爱的,难道你不见我为你而迷醉
I wonder how we can survive This romance
我想知道这段爱情如何才能维系
But in the end if I’m with you I’ll take the chance
但如果最终我能和你在一起,我一定会好好珍惜这个时机

亲爱的,你冷吗?是不是好久没有人拥抱?于是,嘴唇冰洁,忘记了亲吻的味道?
请不要敷衍我奇怪的话语!爱情总是太仓促,无意割裂你内心的伤痕,我会用温柔和怜惜抚平。泪水,不是眼中的一粒沙子,而、爱情,不是城市的一扶灰尘。
请给我一个吻,没有你,我将变成瞎子。请不要遗忘爱,不要用散淡的心态回应这一切。你永远是我的公主。而我,已经习惯在疼痛的文字里寻找欢乐。我爱你。安。

真情的表达……

此情可待成追忆
只是当时尚惘然
呵呵,进来偷听:))